Страници

петък, октомври 16, 2015

EURAXESS пристига във Варна (29.10) и Русе (02.11)

Снимка: EURAXESS BULGARIA

EURAXESS – Researchers in Motion е една от единствените по рода си инициативи, създадена за научните изследователи и осигуряваща на европейски и неевропейски изследователи цялостна информация и услуги в подкрепа на тяхната международна изследователска кариера - в рамките на Европа и извън нея. От достъп до предложенията за работа и работодатели  до съвети и съдействие за преместване, EURAXESS предлага всичко това и повече.

EURAXESS Roadshow в момента е на турне и идва в град близо до вас! Мрежата ще  посети 34 града в 16 страни, пътуващото изложение ще осигури на студенти и млади учени от цяла Европа възможност да „мобилизират” своята научноизследователска кариера чрез контакта си с EURAXESS.
Във Варненски свободен университет „Черноризец Храбър“ (29 октомври, 10:00 ч.) и Русенски университет „Ангел Кънчев“ (02 ноември, 10:00 ч.) ще имате директен достъп до информационни терминали и EURAXESS професионалисти, готови да ви покажат услугите им и как да ги използвате, за да направите възможно най – добрата кариера като учен.
Какво EURAXESS може да направи за вас:
Намиране на работа! Публикувайте вашата автобиография на място на портала EURAXESS Jobs, така над 7 500 изследователски организации, финансиращи организации и фирми могат да го видят.
Получете съдействие! Има повече от 260 EURAXESS центрове в 40 страни, които знаят всичко, което ви е необходимо за данъци, социална осигуряване, намиране на жилище и достъп до местните здравни грижи.
• Междувременно EURAXESS подпомага подобряването на условията на труд на изследователите, където и да работят в Европа. Проверете  за "HR Excellence in Research " лого, когато си търсите работа !

За повече информация за дейностите на мрежата и предстоящи събития: страницата им във фейсбук - EURAXESS BULGARIA и уеб страницата им http://www.euraxess.bg/bg/home

ЯНИЦА МАРИНОВА

Няма коментари:

Публикуване на коментар