понеделник, април 27, 2015

Новият проект на Deep Zone грабна интереса на световните медии



Снимка: Deep Zone Project
Най-новото видео на Deep Zone Project, което е заснето към песента "Нека силата е с нас и представя герои от хитовата сага "Междузвездни войни“, успя да предизвика интереса на световни медии само седмица след официалното му представяне у нас. Някои от медиите, извън границите на България, които първи забелязаха видеото, са КotakuThe Huffington Post и The Short News.
Кадър от "Нека силата е с нас" на Deep Zone

Нелина Георгиева
Кадър от "Нека силата е с нас" на Deep Zone

Песента е посветена на всички съвременни джедаи, които с действията си правят този свят по-добър. Основен акцент във видеото са култовите герои от Star Wars Show в оригиналните костюми от филма. В „Нека силата е с нас“ виждаме за първи път и новата вокалистка на групата Нелина Георгиева, вече част от Deep Zone Project.  


Кадър от 
"Нека силата е с нас" на Deep Zone
За броени часове новият проект на хитовата българска група предизвика силен интерес в сайтовете за видеосподеляне и събра десетки хиляди гледания от почитатели в цял свят. В коментарите под видеото можем да видим и положителни коментари от страна на чужди DJ, които с нетърпение очакват английска версия на парчето.



От Deep Zone Project споделят, че съвсем скоро ще видим и английската версия на парчето, с която ще се целят в световния музикален ефир. Българската версия успя да превземе родните музикални медии само седмица след появата си. С това тя се изправя като сериозен конкурент за хит на лятото, редом до вече актуалните български и световни хитове.



   Снимки от партито на което Deep Zone Project представиха новото си видео може да откриете на официалната им фейсбук страница.

АНДРЕЙ ДЕНОВСКИ
Публикации от автора

Няма коментари:

Публикуване на коментар