понеделник, юни 16, 2014

Успех за мъжката бизнес мода


Ценителите на мъжката мода се събират утре в 12 ч. в БТА
Снимка: richmartmenstyle.com

Печелившите бизнес решения за модния бизнес у нас, водещите тенденции при мъжката бизнес мода и ревю-презентация с мъжки бизнес костюми събират ценители на 17 юни (вторник) от 12:00 ч. в пресклуба на БТА. Поводът - производителят на мъжки облекла „Ричмарт” с управител Мартин Йорданов взе участие на световната конференция във Вашингтон, организирана от консултантската фирма „Голдрат” (Goldratt) от 8 до 11 юни. 

Мартин Йорданов
В конференцията във Вашингтон TOCICO 2014 (Theory or Constraints International Certification Organization) собственици и топ мениджъри от големи световни компании като Boeing, Mazda, Bosch, Hitachi, P&G споделиха знанията и опита, придобити от използването в техните компании на „Теорията на ограниченията” (The Theory of Constraints). Популярната бизнес философия за първи път се появява в книгата “Целта” на д-р Ели Голдрат (Eliyahu Goldratt). 

“Ричмарт” е единствената компания в България, която ползва услугите на консултантската фирма „Голдрат” и получи специална покана за участие в конференцията, на която представи страната ни. По време на конференцията „Ричмарт” като топ производител на световни марки реализира и успешен бизнес експеримент – изработи в рамките на конференцията костюми по мярка за всички топ мениджъри, изявявили желание. Това предизвикателство се превърна в голям успех за българската компания. 

Мерките са взети на 7 юни, костюмите са ушити във фабриката в Русе за 1-2 дни и доставени във Вашингтон на 11 юни. Изключително кратките срокове изискваха пълна реорганизация на производството, което може да се осъществи само от водещи компании в производството на мъжки костюми, каквато е “Ричмарт”. Всички средства, заплатени за ушиването на костюмите, “Ричмарт” дари на Фондация “Голдрат” и ще бъдат използвани, за да се адаптират бизнес знанията на достъпен за децата език. Те ще бъдат под формата на видео файлове, преведени и на български език.

Няма коментари:

Публикуване на коментар