неделя, ноември 29, 2009

Седмичните задачи


В седмицата преди 8-ми декември индивидуалните задачи и кантролните са:


1. Въведение в теорията на масмедиите- във вторник (1-ви декември) ще правим тест с 10 отворени въпроси за 15 минути. Целият поток трябва да е в в18.00ч. в зала 3072. След това ще се проведе занятие. Лекцията за следващия ден остава.

2. Технологии в масмедиите (У)- домашната е свързана с направата на концепция за интернет сайт. Вече имаме представа за телевизионна концепция. Така че изискванията са сходните: име, таргет група, рубрики и др. Обемът за един човек е 1 страница, а ако концепцията се прави в група по двама- около 2 страници. Срокът е до петък (4-ти декември), 12.00ч на обед. Мейлът на Стела Константинова е stella.konstantinova@gmail.com.

3. Основи на макроикономиката- вторият голям тест ще е на 18-ти декември. Като от конспекта отпадат 12-та и 14-та тема. Мини тестът при ас. Стоян Шаламанов ще се проведе на 19-ти декември. Той е за 5 точки.

4. Икономика на масмедиите- хората, които не подготвяха презентации за радиогрупите, получиха друго задание- за телевизиите. Всички от присъстващите на упражнението в петък получиха инструкциите за работата си. За отсъствалите- присъединявайте се към сформираните групи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар