четвъртък, май 13, 2010

Последните задачи за втори курс

1. Интелектуална собственост и авторско право- във вторник ще правим тест с 30 затворени въпроса за 30 минути. Учебникът е "Произведенията на науката като обект на интелектуалната собственост" на доц. Виолета Цакова. Тестът е последният компонент от възможността за освобождаване от изпит. Крайната оценка ще се формира на базата на първата контролна от материала по "Интелектуална собственост", двата казуса, 15-минутното контролно по време на упражненията при гл. ас. Владя Борисова, презентация на семинарните занятия, журналистически материал по лекция в ЦИС и коментар по проблем от сферата на интелектуалната собственост и авторското право. Освобождаването е от 4 до 6.
ПРИЯТНО ЧЕТЕНЕ!

2. Теория и практика на текста- последната индивидуална задача е да дадем пример на една реклама от печатна или интернет медия с рационални аргументи. Втората е написването на реклама с емоционални аргументи- 2- 3 изречения. 

3. Основи на управлението- в четвъртък доц. Харизанова ще каже оценките от последната контролна работа. Заедно с оценките от първия тест и от семинарните занятия при гл. ас. Миронова ще се формират крайните бележки. Освобождаването е от 4 до 6.

4. Компютърно опосредствена комуникация- на последното занятие всеки трябва да предаде на диск проекта си. Ас. Пиперков ще ги разгледа и заедно с презентирането на проекта ще формира крайната оценка.

УСПЕШНА СЕСИЯ!

Няма коментари:

Публикуване на коментар