неделя, ноември 28, 2010

Самостоятелни работи- 22.11-26.11

1. Икономически и социален анализ- създаване на рецензия по публикация в пресата. Няма уточнен обем. Предстои и контролно (тест) по дисциплината. Не знам датата. Който я знае, нека я пусне във Фейсбук или като коментар тук. Влиза целият материал, като на последните занятия професорът раздаваше въпросник. На 13 декември всеки трябва да предаде домашните си от семестъра в джоб или папка. Ще има освобождаване, което ще стане ясно точно преди празниците. Който не е освободен, може да бъде изпитан в 14.00ч на 20 декември в стаята на проф. Лулански. 

2. Вътрешна политика и медии- самостоятелната работа е до 1 страница материал на тема Корупционни практики. Не забравяйте да посетите сайта на ас. М. Осиковски, където ще откриете всичко необходимо за семинарните занятия- http://www.ossikovski.eu/

3. Журналистическо творчество- всяка група трябва да създаде блог, да му изгради структура, да избере главни редактори и зам.-главни редактори и да издаде поне един брой до края на годината. За повече подробности търсете главните радактори на съответната група.

4. Журналистическа етика- на 10 декември няма да имаме занятия по етика. Занятията ще бъдат взети по-рано- тази сряда (1 декември). Целият поток ще има две занимания- от 9.00ч в зала П038. Следващото занятие ще е в 12. 30ч, но все още не е ясна залата.

4 коментара:

  1. Мисля, че контролното по анализ ще е на 13.12. Поне аз така съм записала.
    Златина

    ОтговорИзтриване
  2. Кои са главните редакторите на съответните групи?
    П.С. Контролното е на 13.12.2010 г.

    Антония

    ОтговорИзтриване
  3. На 5002 група главен редактор е Елена Монева ;)

    ОтговорИзтриване
  4. А на другата група е Албена

    ОтговорИзтриване