сряда, януари 26, 2011

ЧУЙ Нов запис от "Галерия": Премиерът помага за назначение на "къде ритам топка с него, бе"

ВАЖНО! ОБНОВЕНО (11.55ч.)

Снимка: Красимир Юскеселиев, dnevnik.bg

Нова порция записи от близкия до Алексей Петров в. "Галерия". В първия премиерът Бойко Борисов лобира пред шефа на митниците Ваньо Танов за Николай Вучев- "къде ритам топка с него, бе", за да бъде възстановен на работа на терминал 2 на столичната аерогара.

Следва обаждане от Танов до шефа на митницата на летището Павел Манченко. Последният разговор е с благодарностите на Борисов за свършената работа.

Разговорите отново са получени на редакционната поща на в. "Галерия", оповести изданието на пресконференция днес, пише в dnevnik.bg. Този път обаче анонимният подател не е предал флашката лично на зам. гл. редактор Явор Дачков, а само я е изпратил по пощата.

Това е третата порция записи, които разпространяват от в. "Галерия" - първите бяха разговорите на Танов с финансовия министър Симеон Дянков и заместника му Владислав Горанов, следващата -разговорите на Бойко Борисов около проверките на "Леденика". Отделно от РЗС публикуваха разговори, свързани отново с митниците, но с депутати от ГЕРБ. Борисов вече обяви, че разговорът с него е манипулиран, подобна е и експертизата на прокуратурата. Ваньо Танов също каза, че е пълен фалшификат.

Ето и записа, публикуван на glasove.com:

1 коментар: