понеделник, юни 06, 2011

Със закъснение: Днес започна кампанията за европейските стипендии


Снимка: Минко Чернев



От днес започва кампанията за подаване на документи за европейските стипендии (Проект "Европейски стипендии и награди") за зимния и летния семестър на учебната 2010/2011 г. Едновременното подаване на формуляри за двата семестъра е заради закъснение във верифицирането на документите от предходните кампании, пише в сайта на европроекта. 

На http://eurostipendii.mon.bg/ всеки студент с успех над 4.00 подава електронно формулярите за стипендия или награда, разпечатва ги на хартиен носител и ги заверява в университета си. Документите се приемат онлайн от 6.06 до 26.06 (23.59ч.), а разпечаните документи се приемат във висшите училища от 13.06. За УНСС това е Центърът за прием на документи (помещението до банка ДСК).

Необходимо е всеки студент, независимо дали е получавал стипендия преди, да се регистрира наново в сайта на проекта. Класирането ще излезе на 11 юли в профила на всеки кандидат.

Успехът за стипендия за зимния семестър е средният за предходния курс. за стипендия за летния семестър това е средноаритметичният успех от втори семестър на учебната 2009/2010 и зимния срок на тази година.

Няма коментари:

Публикуване на коментар