събота, март 09, 2013

Постижения, награди и ново поколение програма на годишната среща на „Младежта в действие“


И участие на Младежта в действие на Националните дни на кариерата 2013
Снимка: НЦЕМПИ

Национален център „Европейски младежки програми и инициативи” /НЦЕМПИ/ организира Годишна среща за оценка на програма „Младежта в действие” и информационна мрежа Евродеск за 2012 г. 

Събитието ще се състои на 12 март 2013 г. (вторник) от 11:15 часа, в зала 3.1 на Националния дворец на културата /НДК/. Над от 150 представители на организации с одобрени проекти през изминалата година и Евродеск координатори ще участват в срещата. 

„Младежта в действие” ще представи постиженията през 2012 г. в числа и факти; анализ на крайните резултати от реализираните проекти по програмата; какво включва новото поколение програма за периода 2014 – 2020 г. Домакин на срещата пък е изпълнителният директор на НЦЕМПИ, Иван Модев.

Петя Евтимова
Снимка: МОМН
Приз „Добра практика за 2012 година” ще получат организациите с принос към ролята на младежта в обществения и социален живот на България. Петя Евтимова – зам.-министър на образованието, младежта и науката ще бъде официален гост на събитието.  В програмата още е предвиден и нов рекламен клип „Евродеск“. 

Паралелно с Годишната среща за оценка ще се състоят и „Националните дни на кариерата 2013”, на които НЦЕМПИ е партньор. Откриването в зала 8 на НДК започва в 10:30 часа с участието на Калин Вельов - посланик на Младежта в движение за България. Присъстващите ще се запознаят с актуалните програми за обучение и професионална реализация на младите хора. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ ОТ СЪБИТИЕТО!!!

Екип "Новата журналистика"

Няма коментари:

Публикуване на коментар