неделя, април 01, 2012

Чес(Т)но в първоаприлския ден


Снимка: Елена Донкова 

Времето днес ще бъде Преобладаващо. Ще преобладават падащи стотачки от небесата с лика на издирвания лъжец. Пред вас ще се озове празен сутиен, пълен с подплънки. Най-сетне ще бъде открита падащата мечка. Ще стане ясно кой измисли това животно, с което се прегръща целият свят по интранета.

 Денят ще бъде зашеметителен, екстремителен, земетръсен... Тук и в България. Но не облечен в Червено. Във въздуха ще се носи дъх на лимони. Цените на щастливите кокошки ще варират в интервала 0,02 -0,05 ст. На Битака ще се разменят шорти за без пари.

Думата, която най-често ще чувате от устата на депутатите, ще бъде "Честно". Надцакването с белот ще бъде в полза на Държавна сигурност. Ще се раздават безплатни пълнители за тоалетните чинии. Защото кебапчетата отдавна свършиха.

Звездите ще се доближат една до друга, но не за да формират съзвездие, а за да изпълнят новия регетон с текст: "Да ти е сладко!". Ще са на мода хартиените облекла, клонящи към прозрачно оформени бикини. От балконите ще се лее Сливенска перла.

Ще избираме кой да ни лъже не на четири години, а през четири дни. Все пак трябва да дадем шанс на повече родни чеда да се изявят. Като Лидери. Новият Слоган на партиите ще бъде: "Да ви Влезнем....В Акъла!"

Фермер ще намира жена в Мола! Много ще се харчат дъвки "Трошачка". Другарите и другарките ще се срещат пред часовника с полумесеца. Тази вечер ще настъпи Началото на света. Да са живи и здрави маите! 

Ще се обират студентски тенджери, но обвинените ще бъдат разобличени. Морето ще изхвърля електроенергия. Драганов ще патентова нов аромат с лика на Б.Б. Ароматът ще бъде дълготраен. Ще ви оправим за осем(стотин) дни! Стартира се кампания на човекът "Х" за президент на света.

Скоро ще станем велики откриватели. Предвижда се нищо да не предвидим. Поне в близките два века. Знам го, защото прадядо ми е от рода Було. На времето, като се е женил, е носил Було! От там му иде името. Децата ще израстват в специални хербаризирани помещения. Ще ядат само БИО! Нека ви е Криво!

Яница Маринова

Няма коментари:

Публикуване на коментар