понеделник, април 02, 2012

Утре е финалът на "Мис и Мистър УНСС 2012" (обновено)




Снимка от миналогодишния конкурс - 2011 г.
Фотограф: Минко Чернев
За осма поредна година УНСС ще покаже на цяла България кои са най-красивите му студенти и студентки. 

Конкурсът "Мис и Мистър УНСС 2012" и тази година се провежда под мотото "Аз помогнах!". Разбира се, благотворителността е присъща за този тип конкурси и трябва да отбележим, че кампанията започва през октомври 2008 г. 

Целта е финансово спомоществувателство за Дома за деца, лишени от родителски грижи "Даскал Ботю" - Калофер. След няколко квалификационни кръга до финалната права са стигнали 8 момичета и 8 момчета

Можете да подкрепите финалистите с SMS, който ви дава възможност за специална награда. Видео визитките на участниците се въртят по TV 7 - официалният медиен партньор на конкурса. 

И тази година аула "Максима" ще побере всички желаещи да наблюдават спектакъла. Датата и часът са обозначени - 9. април (понеделник), 18,30 ч. Поканите струват 7 лв.

Припомняме, че през 2010 носители на титлата са Цветелина Андреева и Даниел Петканов (по-известен като Лудия репортер, водещ на тазгодишната церемония), през 2011 печелившите красавци бяха Габриела Василева и Васил Йовчев. 

А сега очакваме да видим какво са ни подготвили финалистите и защо журито ще се спре точно на тях... Предстои момичетата и момчетата да защитят по най-красивия и разумен начин цветовете на УНСС...

Екип "Новата журналистика"

Няма коментари:

Публикуване на коментар