вторник, април 10, 2012

Отново студенти по икономика победители в Мис и Мистър УНСС 2012

Мистър и Мис УНСС 2012
Снимка: bulphoto.com

Ростислава Куцарова и Ивайло Андонов са новите носители на короните Мис и Мистър УНСС 2012. За пореден път аула "Максима" се оказа най-точното място за гледане на най-красивите участници в конкурса, стигнали до финалното ниво. 

Жури в състав: носителките на титлата "Мис България" Роси Иванова и Славена Вътова, "Мис УНСС 2011" и финалистка в тазгодишното издание на "Мис България" - Габриела Василева, "Мистър УНСС 2011" - Васил Йовчев, лицата от TV7 – Жана и Ваня Бонева, спортният агент Георги Градев, рапърът Румънеца и заместник-ректорът професор Валентин Кисимов, определи своите избраници. Както и гласуването с SMS-и. 

Но най-добрите в категорията "красота" в УНСС са първокурсничката от Плевен, която изучава "Икономика с чуждоезиково обучение" - Ростислава Куцарова и 19- годишният Ивайло Андонов, първи курс, "Икономика и бизнес" от Шумен. 

И тази година конкурсът бе част от благотворителната кампания на университета "Аз помогнах". Всички събрани средства от поканите ще бъдат преведени по сметката на детския социален дом "Даскал Ботю" в Калофер.

Екип "Новата журналистика"

Няма коментари:

Публикуване на коментар