вторник, октомври 20, 2009

Генка Шикерова ще разкрие тайните си пред нас

Известната журналистка от бТВ - Генка Шикерова - ще гостува на студентите по "Журналистика и масмедии" към УНСС в четвъртък (22 октомври 2009г.) от 11.30ч, в зала 3072. Тя ще е при нас благодарение на преподавателите от катедра "Медии и обществени комуникации". Може да задавате въпроси за всичко, което ви интересува относно кариерата й, трудностите в професията, разследванията й в "бТВ репортерите".

Завършила журналистика в Софийския университет "Св. Климент Охридски", тя никога не е мислила да се занимава с друго нещо. Споделя, че не обича да стои на едно и също място, просто предизвикателството е в нейната същност. Едни от най-добрите журналистически разследвания в бТВ са именно нейно дело. С тях тя успява да провокира и себе си, и зрителя, и обществеността като цяло. Някои от най-добрите й филми са "Работници", "Бетонни градини", "Българското мляко", "Работа на норма" и др. Тя е един от репортерите, които отразяват и риалити формата "Сървайвър", като е част от екипа на втория сезон - "Експедиция Робинзон", заснел се на Карибските острови.

Информацията е изпратена на voinstvo@abv.bg от курсовия ни ръководител д-р Валерия Пачева. За срещата съобщи и д-р Светла Цанкова.

Снимка: btv.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар