неделя, декември 13, 2009

Студентският съвет към УНСС ни изпрати покани


1.
Здравейте приятели,

Публичната лекция на д-р Румяна Желева, министър на външните работи и бъдещ български еврокомисар на тема “България и общият европейски път” наближава и в тази връзка ви напомняме, че ще се проведе в понеделник от 10 часа в Голямата конферентна зала на УНСС.


2.

Здравейте, приятели,

Благотворителният концерт наближава, поради значителният интерес към концерта ви напомняме, че покани може да намерите на входа на УНСС и в каб. 1009 всеки работен ден. Същите покани са и вход за афтърпартито в Котън клуб в Студентски град.

Орлин Павлов, Румънеца и Енчев, група “Какао”, Аксиния, Теодора, Крум и други известни певци ще дадат своя принос за каузата ни, като изпълнят някои от най-новите си хитове на събитието.

Нека всички дадем по малко от себе си, за да направим коледата на децата от дома "Даскал Ботю" още по хубава и нека вторник вечер те се почувстват част от голямото семейство на УНСС!!!!

Очакваме Ви!!!!

Поканите са изпратени на фейсбук страницата ни от Студентския съвет при УНСС. Благодарим им, че посещават блога и фейсбук страницата на "Новата журналистика"!


Няма коментари:

Публикуване на коментар