петък, март 05, 2010

Финалист от Music Idol с първи сингъл


Финалистът от Music Idol 3 Боян Стойков направи официална премиера на дебютния си сингъл "Както преди". Изпълнителят събра популярни личности, приятели и медии в столичен пиано бар, които отразиха събитието. Сред гостите бяха Етиен Леви и някои от участниците в миналия сезон на Music Idol. Победителката Маги Джанаварова също уважи своя колега.

След края на втория сезон на музикалния формат, Боян Стойков се завръща в Македония, където има много клубни участия, като междувременно подготвя и своята първа песен. Сингълът е дело на популярни македонски автори. Музиката е на Григор Копров, текстът на Огнен Неделковски, а аранжиментът на Владимир Дойчиновски - Дойчин. Всички те са известни с хитовите песни, които правят за Евровизия.

"Както преди" има и македонски, и български вариант, като българският текст е написан от Дони, който беше жури в Music Idol. Сингълът вече има и видео реализация. Тя представлява мини кинопродукция, режисирана от театралния режисьор Боян Трифоновски. Тук Боян влиза в ролята на ангел-хранител, във видеото участват известни македонски актьори. Скоро той ще се завърти и по българските телевизионни канали.

ЦВЕТЕЛИНА ГЕОРГИЕВА- стажант в Дарик

Снимка: ЦВЕТЕЛИНА ГЕОРГИЕВА

Линк към статията- ТУК!

Няма коментари:

Публикуване на коментар