събота, април 30, 2011

Проект за "Новата журналистика" ще бъде представен на студентска конференция


Снимка: Минко Чернев

Във вторник (3 май) ще се проведе студентска научна конференция "Инфраструктурата: бизнес и комуникации", съобщи сайтът на УНСС. Проект за блога "Новата журналистика" ще бъде представен от създателя му Антония Димитрова и настоящия главен редактор Георги Марчев, ръководени от гл. ас. д-р Стела Константинова.

Конференцията започва в 9.30ч. в Голямата конферентна зала на УНСС, съобщиха организаторите от факултет "Икономика на инфраструктурата". Презентацията за блога "Новата журналистика" е предвидена за 14.40ч., като в същия модул ще участват още 2 презентации - на второкурсници по журналистика. Модератор на модула е третокурсничката по "Медии и журналистика" Ирина Миндова.

Ще бъдат връчени шест индивидуални парични награди и една колективна награда от
декана, пише още в сайта на университета. Конференцията се провежда за 2 път, като участват студенти от всички катедри от "Икономика на инфраструктурата".

Гости на конференцията ще са проф. д. ик. н. Пламен Мишев (зам.-ректор) и деканът на факултета проф. д. ик .н. Христо Първанов. По неофициална информация денят е неучебен, но присъствен.

1 коментар: