четвъртък, май 03, 2012

Свилен Нейков и Йорданка Фандъкова избират “Студент на годината на УНСС 2012”



Снимка: Елена Донкова
Днес аула "Максима" отново отваря врати за поредната университетска церемония. Този път Университета за национално и световно стопанство (УНСС) избира "Студент на годината 2012" и това е първото издание на конкурса.
УНСС ще се погрижи и благодари на най-добрите си и будни студенти през годината.

Компетентно жури ще приветства победителя в категория "Студент на годината на УНСС". Това са: проф. д.ик.н Стати Статев, ректор на УНСС и член на УС на БНБ, доц. д-р Свилен Нейков, министър на физическото възпитание и спорта, д-р Цветан Василев, председател на Надзорния съвет на Корпоративна търговска банка АД и носител на приза "Мистър Икономика" за 2011 г., Йорданка Фандъкова, кмет на Столичната община, Любен Дилов - син, сценарист и политик. 

Както вече упоменахме освен призът Студент на годината 2012, ще бъдат връчени и награди в следните категории: Студент - спортист на годината, Личност с принос за утвърждаване на студентското самоуправление в УНСС и Преподавател на годината

Програмата започва точно в 18,00 ч. Музикалното оформление е в ръцете на поп изпълнителите Мария Илиева (възпитаник на УНСС) и Стефан Илчев.

Източник: сайтът на УНСС
Екип "Новата журналистика"

Няма коментари:

Публикуване на коментар