сряда, май 23, 2012

Включи се в първия риалити експеримент "Детство мое"



Опаковай детството си!
Снимка: Елена Донкова
Искало ли ви се е някога да изпишете детството си? Да се срещнете с онзи принц или с онази принцеса, за които сте чели само в приказките? Искало ли ви се е отново да скачате на ластик, да събирате ароматизирани картинки, пощенски марки, да играете на криеница, да обелвате коленете си от изтощителното каране на велосипед, да бягате в гората, да изрисувате улицата с тебеширени проекции? Ако вашият отговор е „Да!”, този социален риалити експеримент е точно за вас. 

Независимо дали сте на 18, 20, 25, 35 или 105, включете се в предизвикателството "Да се срещнем отново с нашето детство"

Как да участвате - изпратете ни кратко писмо, в което да разкажете за вашето детство, за миговете, които са спирали дъха ви. Приложете ваша снимка и споделете какъв подарък искате да получите - от близалка, през карти и въже, до книга. 

Задължително това, което искате, трябва да бъде свързано с вашето детство и да заема специално място в сърцето ви. Писмото ви ще бъде преразгледано, ще ви бъде отговорено до две-три седмици. 

Спокойно, няма подробно да проследяваме CV-то ви – не е това целта на задачката ни. На същия имейл ще ви бъде посочен ден и час, на които трябва да се явите, както и допълнителни инструкции. 

Сега вие сте на ход. Изпратете писмото си на moeto_detstvo@abv.bg 
Краен срок до 31.05.2012 г., възможно е и удължаване. 
Място – цялата Вселена. 
Цел – каквото се получи, от вас зависи.

Това е изцяло авторски експеримент на Яница Маринова. Експеримент, който да се превърне в проект, целящ да обособи детските спомени, да върне лентата години назад и да накара големия човек да изпита детските си желания отново. 

Яница Маринова

1 коментар:

  1. Експеримента изглежда много интересен. Аз също бих участвала в него!
    климатици

    ОтговорИзтриване