четвъртък, октомври 10, 2013

“Да” на предприемачите в България на Youth to Business 2013


Участвай и ти!

Студенти и бизнес в отворена дискусия на тема “Предприемачеството в България”. Това предвижда тазгодишният форум “Youth to Business 2013” (“Младежта към бизнеса”), който ще се проведе в УНСС. С ценни съвети и знания от успешни български предприемачи дават заявка за началото инициаторите от студентската организация AIESEC България

Проблемите за иновациите и предприемачество, мобилността на труда и корпоративната социална отговорност определят дневния ред на “Youth to Business”, който ще се състои за втори път. В най-голямото бизнес събитие в глобалната мрежа на AIESEC тази година присъстват и темите за лидерството и работа в екип. По тази причина се очаква, че мостът между корпорациите и амбициозните студенти ще бъде хвърлен в името на нуждите, вижданията и идеите помежду им. 

Има ли място за предприемачество в България? Доколко младите хора са запознати с възможностите си за развитие и готови ли са да застанат зад идеите си?, са въпросите, на които ще отговарят специалисти от реалния бизнес и гост-лектори. 

“Youth to Business 2013” ще се проведе на 26 октомври в УНСС. За участие се изисква регистрация в сайта на събитието или тук. Кандидат може да бъде всеки действителен студент, независимо къде се обучава. Право за участие имат наскоро завършилите висшето си образование. На 23 октомври в УНСС ще се проведе Панаир на компаниите, където студентите ще имат възможност да получат повече подробности за бизнес форума.

Екип "Новата журналистика"

Няма коментари:

Публикуване на коментар