сряда, декември 31, 2014

Идва ли краят на света с честването на Новата година


Идва 2015 година!
Снимка: Елена Донкова

Пазаруваме! На килограм и милиграм. По много! За всяка единица от семейния контейнер... 

Тълпи от опашки се шерват по магазини, бутки и павильони. Потребителите на стоки са шопинг маниаци със сегмент ,,да изхарчим и последната троха” в старата година. 

Според проучване на НАСА българите дават мило и драго да дадат угощение за душицата. Погасяването на кредитите ще дойде след опиянението. Корите за баницата ще са от хмел. Оказва се, че късметите от новогодишната баница са като чекове, които депозират късмет, но ще носят лихва: ,,да взема да те мина” всеки нов ден от новата година. 

За ценителките на силиковоната долина, 

 салоните предлагат промоционални пакети 


от инжектиране на изкуствен интелект. В играчките се пъхат разсейващи фокуса стабилизанти за по-малко рев и повече шеги. По витрините вече няма да висят манекени, а надписи: Краят на света може и да дойде утре, но ти го надвий днес

Пазарувай! Пазарските кошници вече се управляват с таблети. Водачи из виртуалните разходки са угоени прасенца на шиш. Мобилните оператори желаят повече разговори за по-голям берекет. Всяка минута се таксува на чистота делта - сиреч не се опитвай да влагаш личен контрол, броячът ще те надвие. 

Краят на света няма да дойде с препълнената трапеза. Да не забравите да ползвате салфетките по предназначение, ако вятърът от вентилатора внесе някоя сълза в окото ви. Носете пропуск: В България съм! Облечете нещо по екстеншън. Играйте като за световно! Утре може и да не помните нищо от края на една стара година.

Весело посрещане на новата 2015 година!
Снимка: Елена Донкова
ЯНИЦА МАРИНОВА

Няма коментари:

Публикуване на коментар