четвъртък, април 29, 2010

Индивидуални задачи- 3- 5.05

1. Интелектуална собственост и авторско право- повече няма да имаме семинарни занятия, защото приключихме задължителнията си по-рано.

2. Основи на управлението- през следващото семинарно занятие (3.05- гр. 5003; 5.05- гр. 5001 и гр. 5002) ще представяме крайния вариант на проекта си при гл. ас. Н. Миронова. Той се състои от 2 части: доклад и презентация.

Докладът е обобщената информация от всички точки на казуса, който решавахме през целия семестър. Няма определен обем, но трябва да е изчерпателен и точен. Трябва да съдържа задължителните атрибути на научна разработка- заглавна страница, източници, цитиране, библиография и пр.

Презентацията трябва да обобщава информацията от доклада и да трябва да убеди журито, в лицето на Миронова, че трябва да се закупи една медия и да се създаде нова. Представят се доводи за изгодността на решението. Презентацията се представя от целия екип.

ВАЖНО!!! Към гр. 5002 от Георги Марчев: В понеделник носете всички въпроси, които не сте предали- до 20 тема включително (не само до 15), т.е. всички теми от учебника. За справки ме търсете ме във Фейсбук и на пощата: gmg90@abv.bg. Колегите от гр.5002, които представяха доклади на упражненията, да ги изпратят на пощата ми най-късно до понеделник вечерта, защото трябва да ги изпратя на пощата на гл. ас. Миронова.


3. Теория и практика на текста- в четвъртък на гости ни бе журналистът Георги Тошев. Самостоятелната ни задача е свързана с написването на коментар от 2 печатни страници САМО ЗА ЕДИН от засегнатите въпроси и проблеми на срещата с него. В блога скоро ще бъде пуснат материал, от който непресъствалите ще се информират в общи линии за случилото се.

Няма коментари:

Публикуване на коментар