четвъртък, февруари 18, 2010

Стани порно звезда


През последните години в България стана изключително модерно да се снимат домашни порно продукции. Известни и не толкова популярни хора пускат в Интернет своите "произведения". Всички потребители само през този месец на 2010г. станаха волни или неволни зрители на порно клипчетата на бившата адреналинка Яна и поп певеца Криско. Това е една тотална победа на Интернет пространството над останалите медии.


Сагата около секс клипчетата придоби небивали размери, конкуриращи турските сериали по рейтинг. За няколко дни креватните филми бяха изтеглени и гледани от над 600 000 българи, т.е. 60% от родните юзъри. Танцьорката от "Господари на ефира" лъсна в порно сцена с бившeто си гадже. Клипът, чието пускане е дело на Ивайло- доскорошният й годеник и баща на детето й-, може да се определи като хард. Ивайло пък редовно пребивал изгората си на стълбите в семейното им жилище. И не е само това- родителите му, също обитаващи къщата, прикрили от полицията юмруците на сина си. Но Яна достойно отвръща на ударите с твърдението, че Ивайло е гей... А, бе, цял сценарий за сериал, достоен за награда "Еми".

Незабелязано зад порно клипчето изниква и наболелият български проблем- домашното насилие. Ама на кого му пука, като Яна добре "върти дудука" и прави сеир за народа. Това ако не е себеотдаване, здраве му кажи.

Рекламен трик или не, Янчето пообиколи всички национални телевизии, най-големите сайтове, а за таблоидите да не говорим. Но пък й мъжлето й Ивайло не може да се оплаче от липса на медийна светлина. Очаква се сериалът да има втора серия, поне колегите от b(arekov)News така твърдят след щателни разследващи проверки. Личи по коментарите, че потребителите в нета също са загорели от желание да зяпат втората част, явно друга работа нямат.

Изпитаната рецепта ала Галена бе сготвена и от новото попълнение на българския рап- Криско. Заедно с дуетната си партньорка той показа, че българските порно клипове по нищо не отстъпват на холивудските секс продукции. Е, домашният клип съвпадна с излизането на новия му музикален проект, но пък явно всичко е само в сферата на случайността. Дълги нощи е отнело на Криско да приложи на практика теорията на вероятностите.

И сега ако очаквате да сложа линк към порното на Яна или Криско, жестоко се лъжете- все още не сме креватен блог. Факт е обаче, че българските телевизии и вестници явно са.

ГЕОРГИ МАРЧЕВ

Карикатурата е дело на художника АНАТОЛИЙ МИНЧЕВ

Снимка на Криско: hiphop.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар