неделя, април 17, 2011

Самостоятелни работи- 11.04 -15.04



Обновена информация по Социокултурна политика!
Снимка: Минко Чернев

1. Политически и социален маркетинг
До 25 април (понеделник) трябва да предадем мини курсовата си работа на тема "Избори по време на криЗА". Обемът е 4-5 страници. Изпращайте домашните си на и-мейла на проф. д. с. н. Михаил Мирчев mihailmirchev@yahoo.com (без точка между имената му, както беше обявено по-рано) до 12.00 ч. на обед. 

За семинарните занятия трябва да прочетем глава "Човешки капитал" и от глава 15 до края на монографията на проф. Мирчев "Социална динамика и цивилизационно разслояване". Трябва да изберем една целева група, която да дефинираме. След това трябва да се спрем на проблематичността, причините за проблематичност, последствията и свързаните проблеми, маркетингови кампании и инвестиции + какво не се прави. Няма обем.

2. Политически анализ
На 4 май ще имаме контролно върху материала по семинарните занятия, които са качени в пощата на курса - novata-jurnalistika@abv.bg.


Домашни работи за 27.04:
1) Посочете кои са политическите измерения на следните проблеми:
- отрицателен демографски прираст;
- замърсяването на въздуха с прекомерно количество отровни емисии и вредни газове;
- увеличаване на болните от СПИН;
- корупцията в митниците;


2) Обмислете и направете политически анализ на проблема със строителството на АЕЦ "Белене" (по стъпките на контент анализа)

3. Социокултурна политика !Обновено!
Трябва да разгледаме преговорите около АЕЦ "Белене", не трябва да пишем нищо

4.  Култура и медии
На 28 април (четвъртък) ще правим тест - 10 въпроса за 10 минути. Материалът е от едноименния учебник на проф. Любомир Стойков и лекциите до момента.

5. Медийна регулация
До 20 май (петък) трябва да предадем курсова работа на тема от последнто домашно. Трябва да доразработим написаното, както и да използваме прочетените през семестъра книги. Можем да предаваме разработките си и по-рано.

Няма коментари:

Публикуване на коментар