петък, април 29, 2011

Студенти по икономика спечелиха Мис и Мистър УНСС за 2011 г.


Победителите Габриела и Васил.
Снимка: Минко Чернев

Студентите по икономика Габриела Василева и Васил Йовчев са Мис и Мистър УНСС за 2011 г., след като спечелиха във финалния етап от конкурса за красота, организиран от Студентския съвет при Университета за национално и световно стопанство.


По темата: Фотогалерия: Мис и Мистър УНСС 2011 г.


По осем момчета и момичета се бориха за короната. Зам.- ректорът на ВУЗ-а проф. д-р Валентин Кисимов поздрави претендентите и парафразира една от теориите на Айнщайн- "когато има концентрация на красота, има силно изкривяване на пространството".

Журито се състоеше от "Мис България 2005" Роси Иванова, "Мис България 2007" Юлия Юревич, "Мисис България 2007" Мариана Маринова, "Мисис България 2009" Лазарина Стефанова. Както и от Радост Драганова, водещ на ТВ предаването "Модерно" по Би Ти Ви, водещата на лайфсатайл рубриката "Сладки приказки" в сутрешния блок "Бодилник" на ТВ 7 Жана, бившият депутат, модел и водеща Юлияна Дончева и спортният агент Георги Градев.

За лица на марката слънчеви очила Kwiat бяха избрани студентите Николай Батинов и Елена Ангелова. Лице на салоните за красота Angel face стана Полина Христова, а на модната линия Andrews fashion - Атанас Пъчков.

Наградата на публиката грабнаха Николай Желев и Христина Ангелова. Петър Атанасов и Антония Радева пък са първи подгласници на победителите, а Михаил Томов и Моника Момчилова - втори.

Изборът на най-красивите студенти от УНСС бе съпътстван от благотворителната кампания на университета "Аз помогнах". Всички събрани средства от покани ще бъдат преведени по сметката на детския социален дом "Даскал Ботю" в Калофер.



Яница Маринова

Минко Чернев

3 коментара:

  1. Трети курс е момчето бе уууууууууууу

    ОтговорИзтриване
  2. Информацията е коригирана. Тя беше подадена погрешно от сайта на конкурса, където момчето е обявено за 19-годишен първокурсник към 00.30ч. на 29.04.2011 г. Извиняваме се!

    ОтговорИзтриване
  3. Невероятни са!!!!!!Много радост в живота им желая и само победи занапред!

    ОтговорИзтриване