понеделник, ноември 21, 2011

Евала, професийо Златке


Художник: Анатолий Минчев

Златотърсачки. Така най-точно може да опишем онези девойки, чието първо име започва със звучното "З". Какво правят Златките у нас? Как успяха да си поправят път и да вкусят от светлината на прожекторите, а може би и от нещо друго?

Ясно е - у нас никой не пита как, когато фактите сами говорят за себе си. Щем, не щем, модното наименование Златките, си стана нещо като професийка. Която упражняваш. Или нищо не правиш, а ставаш "известен". 

Началото беше с русото, после модно стана - черното. Русо или черно, както се пее в една песен, все е модерно. И колкото си по-прост, толкова по-вървежен. Голи снимки. Лъснали надежди. Голотата продава. Особено в България. И то на килограм. По-оскъдничко е за предпочитане. 

Тия девойки, започнали като изкусителки, мащабно разгърнаха животеца си. Така пъстър. С пъстроцветни батковци. Естествено една достойна Златка проверява първо портфейла. И като го провери, разчете това и онова и оп, станала Звездичка. Скандално! Пикантерийно! 

Едно знам, тия момичета са си много добре. Справят се с играта на пилон. Ходят с "Багички", разменят си ги, дърпат си косите. И то по демонстративен начин. И ги слагат в някакви класации, коя от коя е по-най. Как може да сравняваш нещо, което е различно. 

Или извинете класациите са по някакви странни дефиниции за опаковка? И най-лошото- медиите им обръщат внимание. Дават им онези минутки, които ги разгръщат като такива каквито са. А кой знае какви са всъщност? 

Така, по същество. За да си Активен, бъди Златка! Говори, спи с подходящите и готово. Не се тревожете за тях, те няма да останат без работа. И не ги сравнявайте. Така ли не разбрахте разликите - едната черна, другата руса.. А, бе, все са модерни! 

Живеем в свят на силиконови страни. Има хора, които обичат парите. И евала, че знаят как да си ги изкопат. Успех на златните! А вие сребърни, не се отказвайте. Търсете. Може вие да бъдете новите Златотърсачки!



Яница Маринова

Няма коментари:

Публикуване на коментар