вторник, януари 29, 2013

Три модни къщи, златни рамки и нова розова писалка


Фотограф: Златомира Костова
Три компонента... Или не. Всъщност двете рамки и писалката, както и трите модни къщи формират завършеността на шестицата, но не онази, която е любима на хората, играещи в игрите на късмета. Дяволско (съвпадение) спокойствие (все пак според Лорън Уайзбъргър и дяволът носи Прада) и авангардно отношение към ежедневието. 

Не всеки ден чувството е толкова странно обсебващо и социално ангажирано, но типично за всеки джентълмен и дама. А докато английската фондовата борса очаква покачването на индексите, референдумът за построяването на нова електроцентрала пробужда гражданското ни общество. 

Фотограф: Златомира Костова
Елегантност и финес в характерите често отсъства. Колко красиво би било, ако можеше ценностната система да е нюансово различна като кристалите и невинно отразяваща се в истинските очи, гледащи през очилата със златни рамки. Добър вкус с истински душевен стил. Изборът може да бъде: модерно красив, чувствително сдържан или агресивно цветен. 

Харесвам модата и често оставам впечатлена от три модни къщи и изкуството на дизайнерите, които сякаш рисуват върху платовете и телата. Прецизността на шевовете ми напомня на нещо друго - последователните етапи от развитието на човешкия живот. Грешките от него водят до разшиването на плата, но не и до неговото скъсване. 

Останалите, правилни при това, действия, дават на дрехата и нейния притежател възможността да я носи години, както носи със себе си емоциите, преживяванията и чувствата си. Розовата писалка, третият компонент от модерния анализ на съвременния характер (ендо- и екзо- вграден). Тя е част от допълнителните аксесоари. Някой би казал, че е задължително украшение за всеки изграден стил. С нея описвате атрактивността си и записвате различното си мнение.

Теодора Пискова

Няма коментари:

Публикуване на коментар